Yeni Jandarma Hizmet Binasının Temeli Atılıyor

Sizin Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında süren Toplu Sözleşme Görüşmeleri mutlu sonla bitti. 116 işçiyi kapsayan görüşmelerde belediye emekçilerine sosyal haklarla birlikte yüzde 12 oranında zam yapıldı.

Yeni Jandarma Hizmet Binasının Temeli Atılıyor

İlçemizde hizmet veren mevcut jandarma binası yapısı ve konumu itibariyle ihtiyaca cevap verememektedir. Güvenlik güçlerimizin görevlerini daha verimli ve aktif yapabilmeleri için mevcut jandarma binasının olduğu caddedeki sıkışıklığın giderilmesi için yeni, modern ve ihtiyaçlara uygun bir jandarma hizmet binası yapılması konusunda 2015 yılında gerekli çalışmalar başlatılmış ve ilk adımlar atılmıştır. Bu kapsamda ilçemize yapılacak jandarma binasının projesi hazırlanarak ihale işlemleri tamamlanmıştır. Yeni jandarma hizmet binasının, 5 Nisan da devlet büyüklerimizin de katılımıyla temel atma töreni yapılacaktır.

Copyrigt © 2017 AKINCILAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ®